Tuesday, 7 February 2012

DAP Hina Penganut Hindu

DAP Hina Penganut Hindu
Sudah menjadi pengetahuan umum bahawa DAP tidak pernah menghormati agama dan kepercayaan kaum lain,namun apa yang dilakukan oleh sekelompok penyokong DAP di Pulau Pinang sempena sambutan Thaipusam menunjukkan mereka benar benar bodoh sehingga sanggup menghina agama sendiri untuk menunjukkan sokongan kepada tuan mereka Lim Eng Guan dan DAP.

Foto disebelah menunjukkan sekelompok penyokong membawa kavadi yang bergambar roket logo DAP. Kavadi yang dibawa seharusnya merupakan tanda penghormatan kepada Tuhan Yang Maha Esa,dan corak hiasannya dibuat berdasarkan tujuan tersebut,bukannya untuk kepentingan politik seseorang. DAP jelas menggunakan kesempatan tersebut bagi menghina penganut Hindu.

Kami berharap pihak kuil dapat mengambil tindakan yang berat terhadap tindakan tersebut.

Inilah sebenarnya DAP,mereka sanggup berbuat apa saja untuk mendapatkan perhatian melalui publisiti murahan sebagai usaha merebut kuasa dari Barisan Nasional.Jika ini boleh terjadi kepada kaum India,ia mungkin saja boleh terjadi kepada kaum Melayu.Tolak DAP dan Pakatan Rakyat.

Teruskan Perjuangan...

1 comment :

  1. what kind of indians mentality. thaipusam is religion prayers... dont make as politic... this things all show.. hw bad indians attitude...

    ReplyDelete