Thursday, 16 February 2012

Superimpose Najib PKR Gagal

Superimpose Najib PKR Gagal

Tidak puas hati dengan penyebaran foto Anwar di pesta Ponggal, penyokong  Anwar di Tweeter Kamal 'HappyDick' Zakariah @KamalZakariah mulai menyebarkan foto superimpose PM Najib Razak bagi menjatuhkan nama PM Najib Razak dikalangan kaum Melayu.

Ini merupakan foto superimpose yang disebarkan oleh @KamalZakariah, penyokong PR melalui Tweeter. Lihatlah tahap kebodohan mereka, Panglima Tentera yang berdiri dibelakang PM Najib Razak menggunakan logo negara Sri Lanka !!!

Lagipula beliau biasanya dikelilingi oleh rakyat,dan bukannya penglima tentera.Malaysia negara aman,tidak perlu panglima tentera menemani beliau kesemua tempat.
Namum fitnah tersebut berjaya dibongkar oleh Blogger Panglima Perang Cyber . Tahniah diucapkan kepada beliau. 

Barangkali terlalu kelam kabut mahu menutup kebodohan mereka mempermainkan isu sentimen perkauman melalui lawatan PM Najib Razak ke Thaipusam, Tuan Haji Anwar Ibrahim dan penyokong PKR hanya mampu melakukan superimpose gambar Najib.


Foto PM Najib Razak mudah dicari di laman web. Klik sahaja google image, dan type Najib Razak, gambar ini akan diperlihatkan bersama beberapa foto yang lain.


Atau mungkin juga boleh melayari laman web ini, bagi melihat bagaimana penyokong PKR begitu terdesak menggunakan gambar PM Najib Razak sebagai superimpose untuk merosakkan nama baik PM Najib Razak di media sosial.


Akhirnya inilah foto superimpose PM Najib Razak dihasilkan oleh penyokong PKR.

Inilah foto sebenarnya. Klik

Akhirnya foto superimpose PKR gagal,mahukan kita menyokong PKR dengan tahap kebodohan dan penipuan sebegini. Tendang Keluar Pakatan Rakyat...

Teruskan Perjuangan...

No comments :

Post a Comment