Monday, 10 December 2012

MIC Rampas Perkuburan Hindu

MIC Rampas Perkuburan Hindu

Dikawasan Kuala Sawah, Rantau tanah perkuburan Hindu dibangun menjadi taman perumahan dan rumah kedai termasuk sebagai kawasan pengaliran air kumbahan. Sebanyak 33 mayat masih tertanam dibawah kawasan tersebut.

Mengetahui hal tersebut , YB Handphone Pengerusi MIC N.Sembilan Dato' T.Rajagopalu dan ADUNLembu Brader Mogan  EXCO Kerajaan Negeri Sembilan hanya berdiam diri dengan alasan akan kehilangan jawatan/kerusi mereka jika bersuara untuk rakyat..
Berdiam diri juga merupakan satu tindakan menyetujui perampasan hak tanah tersebut.

video
Inikah pemimpin masyarakat yang akan membela nasib kaum India?
Pengkhianat bangsa!!!

Jika mereka sanggup 'menjual' tanah milik kaum Hindu untuk pembangunan hanya kerana kerusi/ jawatan mereka, tidak hairan jika mereka juga sanggup menjual kaum India untuk kerusi/jawatan tersebut.
Tahukah saudara kedua pengkhianat ini kelahiran Rantau?Jika mereka sanggup mengkhianati tanah kelahiran mereka, kedua pengkhianat ini akan sanggup mengkhianati kaum India hanya untuk kerusi/ jawatan mereka.

ADUNLembu Brader Mogan merupakan Ketua bahagian MIC Parlimen Rembau,dimana Rantau merupakan DUN dibawah kawasan parlimen tersebut.
Kaum India Negeri Sembilan jangan menjadi kambing kepada kedua pengkhianat ini.

Ingat, jika mereka sanggup mengkhianati tanah kelahiran mereka, kedua pengkhianat ini akan sanggup mengkhianati kaum India hanya untuk kerusi/ jawatan mereka.

@NajibRazak telah berbuat banyak untuk membantu kaum India,namun pengkhianat seperti YB Handphone Pengerusi MIC N.Sembilan Dato' T.Rajagopalu dan ADUNLembu Brader Mogan membuatkan segala usaha @NajibRazak menjadi sia sia. pemimpin seperti mereka merupakan punca masyarakat India menolak Barisan Nasional.

Bangkit Menolak Kedua Pengkhianat Bangsa
Sama Sama Kita Bersihkan Negeri Sembilan


Update 10/12/12 : Free Malaysia Today turut menyiarkan isu ini di portal berita mereka. Baca

Teruskan Perjuangan...


No comments :

Post a Comment